Menu Sluiten

Lamellenroosters

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over lamellenroosters kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Lamellenroosters

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamellenroosters

bureau technique de ventilation et climatisation talstrasse b kettenis tel. infobtvc.be toggle navigation home btvc ventilatie metaal kunststof metaalconstructies metalen buizen ijzerconstructies vormdelen galerie referenties contact de nl fr en btvc onze firma is gespecialiseerd in ventilatie airconditioning en filtratie en meer bepaald in het verwerken van plastic materialen zoals pvc polyethyleen polypropyleen en pps lamellenroosters : vind meer info hier De firma werd opgericht in en is uitgerust met moderne machines zoals plooi en soldeermachines die zeer specifiek geschikt zijn voor zulke werken. Wij kunnen alle types van werken studie fabricatie en monteren uitvoeren door de diversiteit van onze mogelijkheden waar.

interventieaanvraag rookafvoer over ons technische fiche referenties realisaties nieuws contact interventieaanvraag daglicht rookafvoer toegangsluiken technische fiche referenties rookafvoer rook verdwijnt als dlux daylight verschijnt dlux daylight is toonaangevend in rookafvoersystemen ondersteund door passie en gedrevenheid voor ons vak. Met heel wat stevige referenties op onze palmars kunnen aannemers dakwerkers particulieren en bedrijven elektriciens en raamfabrikanten rekenen op onze expertise in rookafvoersystemen met grote aandacht voor de huidige wetgeving in brandbeveiliging. Het gevaar van rook brand een snelle en veilige evacuatie is cruciaal en een kwestie van tijd. Niet het vuur dat een brand veroorzaakt is hierbij het grootste gevaar. Wel de extreme hitte en toxische rookgassen die het gebouw in een mum van tijd vullen en een veilige en vlotte evacuatie quasi onmogelijk maken. Het gevaar van rook brand een snelle en veilige evacuatie is cruciaa.

Vragen over Lamellenroosters

javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser De kosten van lamellenroosters Black friday kortingen tot uw account mijn kluslijst klantenservice totale kiyoh score van . uit . Beoordelingen. Ga naar de inhoud toggle nav winkelwagen zoeken zoeken zoeken alle categorien ventilatoren ventilatieroosters wij staan voor u klaar klantenservice close menu menu uw account klantenservice mijn kluslijst ventilatoren ventilatieroosters amp ventielen spiraalbuizen galva amp hulpstukken galva instort kanalen kunststof ventilatiekanalen flexibele slang amp toebehoren dakdoorvoeren montagematerialen brandwerend amp overige airconditioning woonhuisventilatoren duco ventilatiebox orcon ventilatiebox stork ventilatiebox itho ventilatiebox ducobox focus alle woonhuisventilatoren badkamerventilatoren blauberg automatisch open .