Menu Sluiten

Mechanische Ventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over mechanische ventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Ventilatie Mechanisch

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mechanische ventilatie

home producten airconditioning wand unit vloer unit cassette unit kanaal unit plafondonderbouw unit multi split koeling ventilatie warmtepompen realisaties service contact selecteer een pagina ventilatie systeem c mechanische systemen kunnen zorgen voor luchtverversing in huis. Een van de mogelijkheden is een mechanisch afzuigsysteem. Deze techniek voert de lucht actief het huis uit. De luchtaanvoer verloopt passief. Daarvoor zijn wel ventilatieroosters of klepramen noodzakelijk die in verbinding staan met de buitenlucht. Een speciale ventilatormotor zuigt bij mechanische ventilatie via luchtkanalen en ventilatieroosters lucht weg uit de keuken de badkamer en het toilet mechanische ventilatie firma De hoeveelheid lucht die wordt afgevoerd is te regelen met een regelknop. Vrije toevoer van lucht via ramen of .

home over ons installaties contact menu centrale verwarming vloerverwarming sanitair badkamers ventilatie zonnepanelen ventilatie systeem c mechanische ventilatie een ventilator wordt geplaatst op zolder berging die via ventielen in de quotnattequot ruimtes vb. Toilet badkamer keuken gaat afzuigen. De lucht wordt d.m.v. Een dakdoorgang of muurdoorgang naar buiten geblazen. De verse lucht wordt via raamroosters in de leefruimtes toegevoerd. Mechanische ventilatie is wel controleerbaar snelheidsregelaar of vochtsensor geluidoverlast blijft in de quotnattequot ruimtes de raamroosters staan altijd open hoge temperatuur schommelingen winter amp zomer weinig comfort scoort laag in rendement systeem d mechanische ventilatie met warmteterugwinning d.

Gegevens over Mechanische ventilatie

ventilatie de zgn Informeer je over mechanische ventilatie Ldquoepbregelgevingrdquo energie prestatie en binnenklimaat die verplicht is bij nieuwbouw houdt in dat we om onze gezondheid en de levenskwaliteit te bevorderen onze leefomgeving correct dienen te ventileren omdat de binnenlucht veel sterker vervuild is dan de buitenlucht. Een slechte luchtkwaliteit in het gebouw kan hinderlijk zijn allergieeumln hoofdpijn misselijkheid comfort … maar ook schadelijk voor het gebouw schimmels vochtschade …. Voor ventilatie wordt de woning opgedeeld in de volgende ruimtes natte ruimtes badkamer toilet keuken bergruimte ndash wasplaats doorvoerruimtes gangen ndash traphal droge ruimtes slaapkamers studeerkamers ndash woonruimtes principe . Verse lucht toevoeren in de droge ruimtes . Een luchtstroom creeumlren van frisse lucht langs de doorvoerruimtes. . De ldquovervuilderdquo lucht afvoeren uit de natte ruimtes. Voor het afvoeren van de vervuilde lucht kan men kiezen uit een ventilatiesysteem met of zonder gecentraliseerd leidingstelsel er zijn verschillende systemen mogel.